Sajtó

Tiszaújvárosi Krónika 2021. július

A Tiszaújvárosi Krónika 2021. júliusi számában a 8. oldalon olvashattok rólunk egy cikket “HOKUM BLUES SZIVARDOBOZON, BŐRÖNDÖN címmel!”
Köszönjük a riportot Surányi P. Balázsnak!

Dalok.hu 2020 november (videopremier)

„A képregény egy hokum történetet tartalmaz, amelyben a főhős egy stoppos, akinek a különös kaland végén bekötik a fejét. A hokum műfajra jellemző kétértelmű, pikáns dalszöveghez a jól illeszkedő komikus vizuális világot a képregény alkotó Madarász Gergely teremtette meg.”

„A statikus képregény képkockák apró animációk, effektek és kamera mozgások által kelnek életre a klipben. Az így elkészült közel három perces videó sok apró szórakoztató részletet tartogat a néző számára, ezért érdemes többször megtekinteni.”

16. Budapesti Nemzetközi Képregényfesztivál

“A beszélgetés során bemutatásra kerül a Red One House zenekar képregénye és az abból készült, Tolom a nőt című videóklip, ami egy lehetséges alternatívát kínál a képregények zeneipari felhasználását illetően.”

Underground Magazin 2020. szeptember

„A tavalyi évben jelent meg a Minden létben két kanál kislemezünk. Az album második dalához (Tolom a nőt) készült egy képregény. Ebből a képregényből készítettünk egy ´animációs´ videóklipet. Az élő premier 2020.09.27.-én lesz a 16. Budapesti Nemzetközi Képregényfesztiválon (a Dürer Kertben) és ezt követően az online médiában.”

Veresi Krónika XII. évf. 12. szám 2019. december

„A közönség egy különleges zenekar sajátos előadásának lett a részese, ahol a zene és az ének sem nélkülözte a vidám hangulati elemeket.”

Rockvilág Online Magazin – Interjúk 2019. október

“A Red One House zenekar az ország első és egyetlen hokum blues-rock bandája egy újabb kislemezzel jelentkezett, ennek apropóján beszélgetünk Pál Zoltán Márkkal a zenekar vezetőjével.”

Veresi Krónika XI. évf. 10. szám 2018. október

„Egy internetes felhívásra jelentkeztünk, mert jó lehetőséget láttunk a fesztiválon történő megmérettetésre, így kerültünk a beválogatásnál a legjobb tizenkettő közé, majd végül az első helyre.”

 (Blues Van  – Beszélgetések 2019. november)

„Mivel a két album tematikailag eltér egymástól, de mégis kapcsolódik. A Féktelen úton című albumunk a magányt, az egyedüllétet, a szabadságot jeleníti meg, ami egy egyhangú, komor, vad, bulizós életmóddal párosul. Ennek ellentéte a Minden létben két kanál című albumunk, ami a párkapcsolatot, a házas életet, a kötöttséget jeleníti meg, ez színesebb, viccesebb, változatosabb. A két album nemcsak tematikailag, hanem zeneileg is eltér egymástól az elsőre inkább a keményebb rockos hangzás a jellemző, míg a másikra a könnyedebb blúzos.”

Rockvilág Online Magazin – Hírek 2018. szeptember

 „A zenei sokszínűségéről és szórakoztató, humoros színpadi show-jairól is hírhedt veresegyházi hokum blues banda a Red One House (veres-egy-ház), egy igazi blues-rock csemegével jelent meg a hazai kislemezek piacán.”